Referinţa pentru realizarea tiparelor 2D

RCS 2D BAG
Show More
Module 2D Bag
 

Editarea de date grafice 2D (piese) şi realizarea de tipare de cea mai mare precizie reprezintă funcţionalităţi realizate de o manieră remarcabilă de către RCS 2D.
Cea mai mare parte a functionalitatilor RCS 2D au fost realizate în colaborare cu prestigioşii noştri clienţi din domeniul marochinăriei de lux : ‘cleşte’, ‘pliuri’, ‘burduf’, sînt câteva exemple.

Interfaţarea cu toate maşinile de tăiere existente pe piaţă este indispensabilă şi asigură uzinelor de producţie independenţa vis à vis de furnizori.
Pregătirea cadrelor de perforare şi interfaţarea cu maşinile de găurit sînt funcţii ce pot fi realizate cu RCS 2D.

RCS 2D Bag integrează toată ştiinţa unui fabricant de marochinărie şi accesorii iar tehnologiile unice puse la dispoziţia voastră va permit să transformaţi departamentele de proiectare în adevărate centre de profit.

1/2
Beneficii
  • Integrează toate funcţionalităţile importante cerute de către marile întreprinderi de marochinărie de lux

  • Capitalizarea experienţei, crearea de subansamble parametrice.

  • Integrarea cu RCS DM

 
RCS BAG XXL

Cel mai complet program destinat exclusiv industriei de marochinărie.

1/2

Acoperă toate nevoile unui fabricant, de la conceperea modelului până la calculul costurilor. Integrează toate funcţionalităţile necesare pregătirii şi plasării materialelor înainte de tăiere (zone de calitate, puncte decorative, traiectoria de calitate a pielii, etc.).
 

Integrat în RCS DM, RCS Bag XXL devine un instrument de creştere a productivităţii. Generarea automată a dosarelor tehnice este asigurată prin asocierea datelor grafice (piese, operaţiuni, unelte) şi alfanumerice (materiale, culori, cantităţi, suprafeţe, etc.). De acum nu o să mai ezitaţi înainte de a modifica
designul unui produs, totalitatea datelor CAO şi tehnice deja create sînt actualizate instantaneu, inclusiv studiile legate de costuri.

 

Posibilitatea de a lucra cu componente parametrice şi cu referinţe fac din Bag XXL un programunic. Aplicarea funcţiilor existente noilor linii de stil se face
în timp real. Generarea de nomenclatoare multi-nivel este asigurată. Interfaţarea cu alte programme utilizate de societatea voastră este garantată.
Sînt posibile mai multe tipuri de interfaţare printre care: schimbul de fişiere XML sau via servicii web.

Beneficii
  • ROI garantat prin capitalizarea experienţei acumulate.

  • Crearea de noi geometrii bazate pe standardele voastre de fabricaţie.

  • Documentele şi caietele tehnice sînt actualizate în mod automatGenerarea automatică a nomenclatoarelor şi a studiilor de cost. 

  • LinkedIn Clean
  • Twitter Clean
  • YouTube classique

Romans CAD Software Copyright
1988 - 2018 ©TM STRATEGIES FRANCE  -  All rights reserved

united-states-of-america-flag-small.png
france.png
spain-flag.png
portugal-flag.png
romania.png