Programe Academice

Conştientă de importanţa formării personalului şi a studenţilor, Stratégies a creat parteneriate de lungă durata cu şcoli şi universităţi din domeniul designului şi al modei. Stratégies furnizează acestora programele de care au nevoie şi se ocupă de formarea corpului profesoral astfel încât acesta să aibă cunoştinţele şi competenţele profesionale pentru formarea elevilor lor.

Pentru a promova şi pereniza aceste partenariate şi pentru a facilita transmiterea de cunoştinţe, Stratégies a creatun program atractiv (şcoli, universităţi şi centre de formare profesională) şi a elaborat pentru acestea o lista de preţuri specifice.

Şcoli partenere

London College of Fashion, Centro Fashion Design Italy, CIATEC Mexique, Dongseo University, Ecole Gregoire Ferrandi, Ecole UVA Italy, Lycée Dauphiné, etc.

Formare profesională

Utilizarea RCS vă permite să realizaţi concepte remarcabile. Pentru a facilita utilizarea RCS, Stratégies va propune sesiuni de formare care va iniţiază cu toate aspectele legate de concepţie, ingineria produsului, gestiunea de date specifice industriei de încălţăminte, marochinărie şi mobilă.
Programul de formare profesionaă este o combinaţie de studii practice şi teorie. Participanţii vor învaţa să creeze modele numerice şi să lucreze de manieră colaborativă cu departementele de marketing, design şi dezvoltare produs pentru realizarea de noi modele.

Programele de formare pot fi organizate la sediul Stratégies, în Franţa, la sediul clientului ori la sediul unuia dintre partenerii noştri locali.Pot fi organizate de asemenea sesiuni de pregatire online.

  • LinkedIn Clean
  • Twitter Clean
  • YouTube classique

Romans CAD Software Copyright
1988 - 2018 ©TM STRATEGIES FRANCE  -  All rights reserved

united-states-of-america-flag-small.png
france.png
spain-flag.png
portugal-flag.png
romania.png