Soluţii 3D pentru calapoade

Calapodul reprezintă o lungă istorie dintre ‘ambalaj’ şi ‘conţinut’, dintre ‘picior’ şi ‘încălţăminte’. Încălţămintea şi calapoadele au fost nevoite de-a lungul timpului să se supună capriciilor nesfârşite ale modei.

Din cele mai vechi timpuri, calapoadele sînt martorii tuturor clasicismelor
şi excentricităţilor. Acestea sînt conservate cu grijă şi reprezintă într-o oarecare măsură semnătura unei mărci de încălţăminte. Ele reprezintă ansamblul care permite unui fabricant de a alia eleganta şi comfortul independent de model, de tendinţe şi de sezon. În industria încălţămintei, totul începe de la un calapod.

 

Aproape fiecare aspect relativ la forma şi volumul unui pantof este legat de calapod. Că este vorba de interiorul său, de stil, de performanţă sau de absenţa unuia din aceste criterii, întotdeauna exista un element în raport cu calapodul care influenţează atributele pantofului.

De la baza calapodului, obţinem meşina, branţul, glencul, talpă, tocul şi toate celelalte elemente corespondente. Din corpul calapodului obţinem feţele, silueta, liniile de stil şi tiparul.

Module RCS Last
RCS 3D Last
Show More
 
1/2

RCS 3D Last oferă utilizatorilor un mijloc rapid de realizare a calapoadelor în 3D. Având mai mult de 200 de funcţionalităţi, RCS 3D Last va oferă posibilitatea de a face un număr nelimitat de modificări, transformări şi măsurări ale calapoadelor, de a copia şi lipi vârful calapodului, de a face coordonări, etc.

RCS 3D Last este programul de care aveţi nevoie pentru a vă realiza calapoadele în 3D. Toate modificările sînt făcute în 3D (xyz) pentru a obţine precizia dorită. Puteţi realiza toate variantele de graduare (coordonare cu tocul, etalonarea calapodului, etc.).

RCS 3D LAST în acţiune
Ortopedie
Beneficii
 • Compatibilitate cu toate scanerele 3D existente pe piaţă

 • Creare şi modificare parametrică

 • Graduare 3D de mare performanţă şi precizie

 
RCS Scan Line

RCS Scan Line este un program utilizat pentru a lucra în colaborare cu RCS 3D Last. Foarte uşor de utilizat, programul permite utilizatorilor de a crea un nou calapod plecând de la o fotografie (maxim şase), un desen făcut de mâna, o imagine creată în Photoshop sau Illustrator, etc.
RCS Scan Line vă permite să importati şi plasati in mod automat o imagine 2D pe un calapod 3D şi crea astfel un nou calapod.

Această aplicaţie vă permite să reduceţi timpul de creare a unui calapod sau de a modifică un calapod déjà existent. Astfel puteţi crea în avans calapoadele de baza (aşteptând ca fabricantul de calapoade să va furnizeze unul) pe care se bazeaza colecţiile voastre viitoare.

 

RCS Scan Line în acţiune

Funcţionalităţile RCS Scan Line pot fi utilizate pentru a crea un nou calapod:

 • Deformarea corpului calapodului

 • Modificarea bazei calapodului

 • Modificarea secţiunilor

 • etc.

RCS Grade
 

Având funcţionalităţi de graduare automată, RCS Grade este un instrument rapid, uşor de utilizat şi extrem de precis.

RCS Grade va permite să:

 • Graduaţi calapoade 3D conform tuturor regulilor de graduare existente (europene, americane, etc…)

 • Creaţi reguli de lărgime

 • Este compatibil cu toate maşinile de tăiere existente pe piaţa.

RCS Grade în acţiune

Disponibil în versiunea Standalone sau Entreprise (integrat în RCS DM), RCS 3D Last acoperă toate nevoile unui centru de fabricare a calapoadelor.
RCS 3D Last este disponibil în ‘Cloud’ pentru versiunea Entreprise.

 • LinkedIn Clean
 • Twitter Clean
 • YouTube classique

Romans CAD Software Copyright
1988 - 2018 ©TM STRATEGIES FRANCE  -  All rights reserved

united-states-of-america-flag-small.png
france.png
spain-flag.png
portugal-flag.png
romania.png