Module RCS 2D
RCS 2D
Show More
 

Referinţa pentru realizarea tiparelor şi a graduarii 2D

RCS 2D vă permite să recuperaţi aplatizările realizate cu RCS 3D, să editaţi date grafice 2D (piese), să măsuraţi tiparele pentru diferite talii şi lungimi.
Posibilitatea de a realiza tipare 2D cu cea mai mare precizie, indiferent de tipul de încălţăminte (sport, casual, bărbaţi, femei, cizme, etc.) face parte din
provocările în faţă cărora RCS 2D s-a remarcat de manieră excepţională. Crearea a mai mult de 250 de noi funcţiuni, testate si validate de partenerii noştri industriali, face din RCS 2D un adevărat instrument de creşterea productivităţii biroului proiectare.

 

Asigurarea interfaţei cu diferitele maşini de tăiere existente pe piaţă este indispensabilă şi permite uzinelor de producţie să utilizeze orice tip de maşini.
Pregătirea cadrelor de perforare şi interfaţarea cu maşinile de perforat sînt operaţiuni pe care pe puteţi realiza cu RCS 2D.

RCS 2D integrează toată experienţă unui fabricant de încălţăminte şi graţie unei tehnologii unice vă permite să transformaţi departamentele voastre de dezvoltare produs în adevărate centre de profit.

RCS 2D în acţiune

Din gama RCS 2D, în funcţie de nevoi, puteţi alege modulul care convine cel mai bine din punct de vedere tehnic şi/sau financiar:

 • RCS 2D Entry

 • RCS 2D Standard

 • RCS 2D Expert

Beneficii
 • Calitatea excepţională a geometriilor obţinute şi prin consecinţă o excelentă calitate a tăierii

 • Capitalizarea experienţei acumulate prin crearea şi reutilizarea tiparelor standard (tipar automat - nou tipar în mai puţin de 2 minute, plecând de la un format standard).

 • Integrat cu RCS DM, RCS 2D este programul ideal pentru a structura nomenclatoarele pe care le aveţi.

RCS SL
 

Referinţa pentru calcularea preţului înainte de lansarea în producţie a modelelor

Plecând de la datele furnizate de RCS 2D sau un alt program CAO, RCS SL vă permite să calculaţi consumul de materiale şi să efectuaţi calculul de lungimi.

RCS SL în acţiune
Beneficii
 • Calculul consumului de materiale se poate face după mai multe metode: ‘pătrăţele’, ‘paralelogram, pe materiale omogene sau pe piele.

 • Calculul de lungime al diferitelor operaţii (ex : aranjare, umplere, perforare, etc.). Aceste operaţiuni vă vor permite să calculaţi în acelaşi timp şi costurile de forţă de muncă.

 • Integrarea cu RCS DM

 • Parte integrantă a RCS Cloud, RCS SL este un element major al lanţului de valori generate de biroul de proiectare.

RCS 2D şi RCS SL sînt integrate în mod natural în soluţia noastră PDM - RCS DM. Aceste programe sînt foarte performante când sînt utilizate în mod Cloud. Lucrul în mod Cloud vă dă posibilitatea de a vă realiza tiparele în mod delocalizat (sub-contractori, freelance, uzine delocalizate, etc.) şi de a calcula consumul de materiale în birourile din Europa sau America. Controlul preţului pe model devine uşor de obţinut şi se realizează fără a face schimb de date prin intermediul foilor de calcul (ex: Excel) non securizate şi fără urmarirrea modificarilor. Datele voastre devin unice, fiabile şi se pot partaja în timp real.

 • LinkedIn Clean
 • Twitter Clean
 • YouTube classique

Romans CAD Software Copyright
1988 - 2018 ©TM STRATEGIES FRANCE  -  All rights reserved

united-states-of-america-flag-small.png
france.png
spain-flag.png
portugal-flag.png
romania.png